Heb je altijd al een bepaalde cursus of workshop willen volgen?

Workshops & cursussen

Heb je altijd al een bepaalde cursus of workshop willen volgen, maar lijkt het je niets om hier alleen naar toe te gaan? Of heb je een prima cursus of workshop gevolgd en wil je anderen hierop attenderen.

Je kunt als deelnemer via ons Prikbord gratis bekendheid geven aan jouw idee voor een kleinschalige cursus, workshop, optreden of activiteit.
We zien het liefst een compacte uitleg over wat, waar en wanneer en door wie.

Het vermelden van prijzen en externe websiteadressen is niet mogelijk. Dit soort informatie kun je in een later stadium met de belangstellenden doornemen.

Organiseer je zelf cursussen en workshops waarvoor je geld of een vergoeding vraagt?
Neem dan even contact op met de Kennissenkring beheerder (hallo@kennissenkring.nl). We overleggen dan wat de mogelijkheden zijn.

We denken aan bijvoorbeeld een cursus schilderen, yoga, kookclub of workshop, leesclub, creatieve cursus of kleinschalige activiteit zoals wandeling, fietstocht of muzikaal optreden.

Ons contactnetwerk maakt gebruik van een digitaal Prikbord. Deze is samen met het netwerk beveiligd met een inlog en een veilige SSL verbinding.
Op het Prikbord kun je elkaar uitnodigen maar ook direct aanmelden voor een gezamenlijke activiteit. In feite heb je via het Prikbord de aandacht van alle deelnemers ineens en kun je zien wie er zoal mee gaan doen met de betreffende activiteit.

Fulltime professional en/of ondernemer?

Als jij zelf ondernemer bent en belangstelling hebt om je activiteiten te presenteren; dan kan je dit via het contactformulier aan ons kenbaar maken.
We hebben mogelijkheden voor een sponsor advertentie op het publieke en/of besloten gedeelte van de website.
Stuur even een e-mail via de contactpagina en we kunnen dan jouw mogelijkheden bekijken.

Deel dit artikel