Veel gestelde vragen

De meest voorkomende vragen rond ons contactnetwerk. In deze rubriek publiceren we vragen die bezoekers van onze website en Kennissenkring deelnemers aan ons stellen en informatief zijn voor websitebezoekers en gebruikers van ons sociaal netwerk.


Hoe gebruik ik een nickname om niet met naam en toenaam op de site zichtbaar te zijn?

We werken in de overzichten alleen met voornamen. De ingevulde achternaam is alleen voor ons als organisatie van belang. Je kunt een e-mailadres kiezen(aanmaken) waar je achternaam niet in voorkomt. Dan zit wat privacy betreft goed.

Hoe kan ik contacten leggen in de lock-down?

Contacten aanknopen via e-mail kan natuurlijk altijd. Je kunt ook dingen afspreken en de datum nog even open laten. En wellicht behoren buitenactiviteiten zoals wandelen met één of twee mensen tot de mogelijkheden als je afstand houdt en niet samen reist.

Kan ik met een acceptgiro of bankopdracht betalen?

Ons inschrijvingssysteem geautomatiseerd. De betaling is hier een integraal onderdeel van. Hierdoor kun je geen acceptgiro of bankoverschrijving gebruiken.
Mocht je er toch niet uitkomen dan graag even contact opnemen met ons via hallo@kennissenkring.nl

Ik wil mij afmelden/uitschrijven. Wat moet ik doen?

Stoppen is heel eenvoudig. Ga naar je accountoverzicht en klik op "verwijderen gegevens" onder aan de pagina. Je gegevens zijn dan gewist en worden ook nergens anders meer bewaard.

Zijn jullie officieel geregistreerd?

Jazeker het Kamer van Koophandel nummer kun je vinden op onze netwerk website pagina: https://www.kennissenkring-trefpunt.nl/
En op deze site: https://www.kennissenkring.nl/contact.html

Kun je alleen met een groep op pad?

Nee hoor, je kunt ook gewoon persoonlijk contact leggen via e-mail. Selecteer de mensen uit je regio die je aanspreken en benader die.
Je kunt ook een oproepje plaatsen waarbij je aangeeft dat je één persoon of enkele personen zoekt.
Bijvoorbeeld; "Ik zoek een wandelmaatje in de regio enz."

Hoe kan ik een berichtje schrijven op het Prikbord?

Log in via de website.

  • Klik op het pijtje rechtsboven achter "welkom ........"(je voornaam)
  • Ga na "Mijn oproepjes" en maak een bericht aan.
  • Vervolgens opslaan en je ziet het resultaat op het Prikbord staan.
Zo eenvoudig is het. Als je uitnodiging aanslaat, melden zich Kennissenkring netwerkdeelnemers, die je kunt zien onder je berichtje met voornaam en mailadres. Zo heb je snel een aantal deelnemers bij elkaar.

Zijn jullie landelijk of een regionaal gericht?

We zijn een contact netwerk met een landelijke dekking. Je kunt binnen het netwerk selecteren per provincie. Zo vind je eenvoudig mensen in je eigen regio.