Tips in Corona tijd

Kennissenkring

Contactnetwerk alleenstaanden/singles

Algemene informatie Kennissenkring / tips in corona tijd

Swipen in corona tijd

Er is ook onder singles veel onzekerheid nu we collectief aan zelf-isolatie doen uit angst besmet te worden met het Corona virus.

Wel wordt er volop geswiped om zo toch contact te blijven houden.

Wandelen is gezond zeker nu

We hebben zowat tips op een rijtje wie weet zit er iets voor je bij, succes:
Tip 1-Samen lekker wandelen

Wil je voorkomen dat muren op je afkomen, loop dan dagelijks een blokje om. Die wandelingen zijn goed voor je mentale gezondheid. Nog leuker is dit te doen (op anderhalve meter afstand) met een vriendin/vriend en natuurlijk kun je via de kennissenkring afspreken me iemand die in jouw omgeving woont.

Contact over film en tv-series

Tip 2- Netflix is met een leuk alternatief gekomen nu jij thuis op de bank moet blijven zitten: Netflix Party. Met deze plugin kun je samen een film of tv-serie streamen en ondertussen commentaar geven via een chat.

visueel cultuur beleven

Tip 3- Cultuur snuiven tijdens een virtuele museumtour en deel je ervaring met elkaar Maak samen een virtuele museumtour. Duik samen een museum in via Google’s Arts and Culture platform en wissel je ervaring uit.

Geef je facetime een nieuwe boost

Tip 4 via FaceTime. Koop een lekker drankje, ga lekker op de bank zitten en gezellig kletsen maar.

Kunst bekijken op buiten locaties

Tip 5 Als je even geen zin hebt voor een online chat, voeg dan een vleugje kunst toe, want dan wordt dat blokje om opeens 'n stuk inspirerender. Zo heb je in Amsterdam de Public Art Gallery, https://www.publicartgallery.nl/ hier heeft men een bijzondere art route samengesteld, waar je werk van bekende en minder bekende kunstenaars kunt bekijken. Met een kaart loop je langs verschillende buiten locaties.

Heb jij nog leuke suggesties? Laat het ons weten en/of plaats het op het prikbord.


groep mensen kennissenkring aan het wandelen aan de kust