Een frisse doorstart voor ons Kennissenkring Contact Netwerk!

Het is gelukt; Kennissenkring maakt per 1 oktober 2022 een doorstart!
Zoals we reeds vanaf 1 oktober 2021 op onze website stond te lezen, waren we op zoek naar een nieuwe beheerder/eigenaar voor kennissenkring.nl.
Dit omdat wij (John en Ria), die deze website ruim 25 jaar hebben beheerd, per 1 oktober a.s. met pensioen gaan.

Goed nieuws!

Er is een opvolger gevonden en Kennissenkring kan na een ledenstop van een halfjaar weer op volle kracht verder.

Nieuwe beheerder/eigenaar

Kennissenkring wordt nu beheerd door Bart van den Ancker. Bart is in de digitale wereld met z'n bedrijf Bart Solutions geen onbekende.
Ook het Kennissenkring netwerk kent hij van dichtbij, omdat hij de ontwerper is van het digitale deel en reeds vele jaren zorg draagt voor een perfecte en veilige werking van het geheel op het internet.
Met de kwaliteit en het aandragen van creatieve oplossingen waar de Kennissenkring gebruiker wat aan heeft, zit het dus wel goed.
We wensen jullie als gebruikers van Kennissenkring en Bart veel plezier en succes voor de toekomst,

John en Ria

Oud-beheerders/eigenaren Kennissenkring
Team Kennissenkring


Team Kennissenkring heeft pensioenplannen

Na ruim 25 jaar Kennissenkring te hebben begeleid gaan we stoppen.
We zoeken een partner om onze creatie over te nemen c.q. voort te zetten.
Inlichtingen en informatie, stuur ons een e-mail. Zowel particulieren als bedrijven kunnen reageren.

Team kennissenkring


Nieuw Trefpunt Brabant

Juli is de maand waarop we onze herwonnen vrijheid moeten leren gebruiken op een veilige manier. Het is een beetje vallen en opstaan om met de zoveelste Corona-golf om te gaan.

We ontwikkelen een mooie natuurwandeling bij Steenbergen (De Heen) met een prachtig horeca Trefpunt en een prima parkeerplaats. We hebben hiervan genoten toen we deze wandeling op een Zondag uitprobeerden en oog in oog kwamen te staan met echte Highland runderen die hier het gras kort houden (zie foto's op de websitepagina van deze wandeling).
Team Kennissenkring

Wandeling Dintelse Gorzen

Mini enquête

We besluiten ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan een mini-enguête te organiseren onder onze deelnemers. De vragen zijn: Welke aanduiding van de doelgroep vind jij de meest geschikte: Alleenstaand, alleengaand of single.
En is het in de toekomst wel nodig om überhaupt een doelgroep te noemen voor onze organisatie. We zouden ons ook kunnen richten op alle actieve mensen.

Wat vind jij?

Stuur ons een e-mail

Nieuw Trefpunt Zandvoort

Juni is de maand waarop we weer wat ruimer kunnen ademhalen en waarin de Corona maatregelen grotendeels komen te vervallen en we weer op een terras kunnen lunchen.
We zijn dan ook doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe Trefpunten. De eerst volgende is een mooie natuurwandeling in de Waterleiding duinen bij Zandvoort.
Het Trefpunt ligt dicht bij het strand. Je kunt dus na de wandeling ook nog even genieten van een drankje en/of een hapje in een strandtent aan de Boulevard
Team Kennissenkring

Trefpunt en natuurwandeling Zandvoort

Wandelen kan weer actualiteit 24 mei 2021

Kort overzicht coronamaatregelen vanaf 19 mei 2021
Lees op deze pagina wat nu geldt tot en met 8 juni 2021.
Buitensporten voor volwassenen mag weer. En daar valt samen wandelen ook onder.
Dit betekent voor deelname aan Kennissenkring activiteiten dat je kunt wandelen en samen op stap kunt gaan mits het buiten is.
Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het nog even aan wilt zien. Wellicht speelt het al dan niet al een vaccinatie hebben ook een rol.
Team Kennissenkring


Eerste Trefpunt wordt gelanceerd

We sturen een nieuwsbrief uit naar onze netwerk deelnemers en plaatsen de stadswandeling met Trefpunt op het Prikbord.
De eerste aanmeldingen komen binnen
We kunnen nog geen datum en tijd van het eerste treffen in plannen, want wandelen kan nog steeds maar met twee personen.
Je kunt natuurlijk wel met één persoon afspreken en de stadswandeling gaan doen. Mits je natuurlijk de gebruikelijke voorzichtigheid in acht neemt.
Team Kennissenkring

Trefpunt Stadswandeling Amersfoort