Ons contactnetwerk is er ook voor jou

Samen er op uit, daar draait het om binnen ons sociaal netwerk!

Ook zin om er met iemand of met een groepje op uit te gaan. Maar wie heeft er tijd? Loop jij hier als alleenstaande regelmatig tegen aan? Dan is ons besloten Kennissenkring sociaal platform wellicht een slimme manier om aan je sociaal netwerk te bouwen.

Ons contactnetwerk biedt je de mogelijkheid om mensen te zoeken in 14 interessegebieden. Je kunt binnen het netwerk verder selecteren op leeftijd, man/vrouw en provincie. Zo leg je op een praktische wijze nieuwe contacten met gelijkgestemden om er samen in de vrije tijd op uit te trekken.

Eigen interesses invullen

Kies je eigen interesses op het aanmeldingsformulier
 • Wandelen (zodat anderen jou kunnen benaderen om af te kunnen spreken voor een wandeling)
 • Fietsen (als je op zoek bent naar een fietsmaatje, andere fietsliefhebbers kunnen je dan benaderen.)
 • Uitstapjes/dagje weg (om aan te geven dat je in bent om samen met anderen af te spreken voor een dagje stad of het samen bezoeken van een dag attractie)
 • Cultuur/musea (je geeft hiermee aan dat je een liefhebber bent van cultuur en met iemand of een groepje een museum zou willen bezoeken)
 • Theater/film/dansavonden (het begint vaak met een tip op het Prikbord dat er een bepaalde voorstelling of film speelt, je reageert en bestelt samen kaarten. Als je dit aanvinkt kunnen de andere deelnemers jou benaderen voor een leuke voorstelling)
 • Muziek (live)concerten (ook eens naar een concert van je favoriete artiest? Tip dan de andere deelnemers op het Prikbord en geeft door het aanvinken aan dat je ook in bent om met een ander een concert te bezoeken.
 • Oude historische steden (vanuit Kennissenkring zijn al veel stadswandelingen georganiseerd. Binnenkort zetten we ook een aantal tips op deze site, waardoor je snel iets af kunt spreken. Door dit thema aan te vinken geef je aan dat jij ook in bent om een dagje een historische stad te bezoeken.)
 • Kunst kijken (wil jij ook met iemand of een groepje een museum voor beeldende kunst, een tentoonstelling of galerie te bezoeken. Vink deze mogelijkheid aan en je men weet dat men ook jou kan uitnodigen.)
 • Reizen (is je eigen weg plannen. Ouderwets reizen zonder al te veel voorgekookte bestemmingen is nog steeds een passie van veel mensen. Het best en leukste is het natuurlijk om samen met anderen plannen te maken. Klikt het dan is het gegarandeerd een succes. Vink deze mogelijkheid aan als reizen je passie is en anderen je mogen benaderen om samen plannen te maken. Je kunt ook natuurlijk zelf reislustige deelnemers benaderen of een oproepje op het Prikbord plaatsen.)
 • Vakantie actief (wie graag iets onderneemt in z'n vakantie kan dit hier aangeven. Zo weten anderen je te vinden om met jou verder te praten over vakantieplannen en weet jij ook via het netwerk de juiste mensen te vinden die dit item hebben aangevinkt.)
 • Vakantie zon (heerlijk even een weekje opladen in het zonnetje. Waarom niet je hebt het al zo vaak bedacht. Maar nu kun je kenbaar maken dat jij dit een goed idee vindt en weten anderen je waarschijnlijk te vinden om samen plannen te maken.)
 • Thema vakantie (vakantie houden is leuk, maar in zo'n vakantie samen bezig zijn met een onderwerp dat je interesse heeft, is voor veel mensen nog leuker. Vind nu gelijkgestemden in ons netwerk en geef zelf aan dat jij in bent voor een dergelijk vakantie. Een oproep op het Prikbord met een concreet voorstel of interessegebied is zeer efficiënt.)
 • Uit eten restaurant/ eetcafé (dit is een heel populair item bij onze netwerk-deelnemers. Samen afspreken voor een maandelijks etentje in een min of meer vast groepje wordt veel gedaan. Geef aan dat jij ook benaderd wilt worden voor mensen die een initiatief nemen voor een gezamenlijk etentje. En je ontvangt vast uitnodigingen.)
 • Eetgroep (bij toerbeurt koken bij iemand thuis. Dit item is in opkomst. Maak bekend dat jij het leuk zou vinden om samen met anderen een kookgroepje te vormen. De meest voorkomende vorm is beurtelings bij-elkaar eten)

Visitekaartje

Alle ingevulde gegevens worden in ons netwerksysteem samengebracht.
Van iedere deelnemer wordt hiervan automatisch een visitekaartje in het netwerk opgenomen zoals hieronder is afgebeeld.
Naderhand kan je je gegevens nog wijzigen/wissen.

Voorbeeld van een visitekaartje

Zelf aan de slag

Selecteren van deelnemers

Je kunt selecteren op leeftijd, provincie, man/vrouw en zijn/haar interessegebieden. Vervolgens verschijnen alle deelnemers die voldoen aan de door jou ingevoerde selectie. Zo heb je dus snel een lijstje met mensen die met jouw interesses delen en deze kun je benaderen per e-mail of telefoon. Om samen iets af te spreken rond jullie favoriete vrijetijdsbesteding of ze contacten jou natuurlijk!

Alleen mensen die zelf aan het contactnetwerk deelnemen hebben zo inzage in het contactnetwerk. Wel zo'n prettig idee lijkt ons.

Extra mogelijkheid: Het Prikbord

Je kunt ook gebruik maken van ons Prikbord. Teken in op bestaande activiteiten of plaats zelf een oproepje om iets samen met andere deelnemers te ondernemen.

Hoe doe je mee?

Door het inschrijfformulier in te vullen en de inschrijfprocedure te doorlopen.

Beveiliging

De beveiliging bestaat uit een ssl verbinding en de netwerkgegevens worden veilig achter een inlogcode opgeslagen, zodat alleen de actieve deelnemers toegang hebben. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. We hebben ons systeem laten ontwerpen in een professioneel systeem. We laten het systeem voortdurend monitoren op een goede en veilige werking.


Deel dit artikel