Kennissenkring

contact-netwerk alleenstaanden/singles

Informatie i.v.m. overname

Team Kennissenkring gaat met pensioen
Overname kandidaten gezocht

Word jij of worden jullie de nieuwe eigenaar(en) en beheerder(s) van het Kennissenkring netwerk

Team Kennissenkring (John en Ria) gaat met pensioen. Nadat we deze organisatie hadden opgericht hebben we 25 jaar lang het beheer van dit netwerk met veel plezier verzorgd. En we vinden dit een mooi moment om een stapje terug te doen.

We zouden het beheer en eigendom van Kennissenkring graag overdoen aan een particulier, een organisatie of een bedrijf. Omdat ons aanbod nog steeds in een behoefte voorziet.

Is dit iets voor jou of jouw organisatie of bedrijf, stuur ons een e-mail.

Meer informatie over het economisch aspect, tijdsinvestering, overdrachtsvergoeding en wat je maar meer wilt weten. Stuur ons een email dan maken we voor verdere informatie een telefonische afspraak, waarna we eventueel nog een keer rond de tafel kunnen in ons kantoor te Bergen op Zoom.

We hopen de overdracht eind 2021 of zoveel eerder als mogelijk te hebben afgerond. Maar wellicht gaat het wat langer duren. Ons netwerk blijft indien er geen overname mogelijk blijkt, tot 1 oktober 2022 actief.

Vanaf 1 oktober 2021 stopt daarom de jubileum actie "Gratis verlengen na een jaar"

De ontwikkeling van de organisatie in vogelvlucht

Kennissenkring is 25 jaar geleden opgericht met als doel om alleenstaanden met elkaar in contact te brengen op basis van activiteiten in de vrije tijd.

Vanaf het begin heeft de opzet zich onderscheiden van de dating sites. Toen nog relatiebureaus genoemd. Een beleid dat tot op de dag van vandaag hetzelfde is gebleven.

Via de post werden in de eerste periode ieder kwartaal uitgebreide deelnemerslijsten aan de deelnemers toegestuurd. Met daarin naast de basisgegevens ieders interesses om in de vrije tijd activiteiten te ondernemen. Op basis hiervan zochten de deelnemer contact met elkaar via email of telefoon.

Op het moment dat vrijwel iedere Nederlander over een email adres beschikte maakt het versturen per post plaats voor het toezenden per email.

In de loop van de tijd werden er vanuit de organisatie ook activiteiten ontwikkeld zoals wandelingen, dagjes stad met stadswandeling en Grand café bijeenkomsten.

Een aantal jaren geleden hebben we besloten om het netwerk up to date te maken en deelname (aanmelding, verlengen en opzegging) te automatiseren.

Daartoe werd op professionele wijze een interactieve database ontwikkeld met de volgende uitgangspunten:

Met de introductie van het interactieve systeem op een besloten website werd het voor de deelnemers mogelijk om ook zelf activiteiten aan te bieden. Dit resulteerde in een mooi aanbod waardoor het vanuit de organisatie niet meer nodig was om zelf activiteiten te organiseren.

Met de komst van de interactieve site zijn ook de mogelijkheden voor de deelnemers groter geworden.

Kortom Kennissenkring vormt een optimaal 24/7 interactief sociaal netwerk.

Het project Kennissenkring beschikt over twee websites: www.kennissenkring.nl die gebruikt wordt voor info over de opzet en marketing.

En www.kennissenkring-trefpunt.nl Slecht na inloggen te bekijken door deelnemers. Hierop staat de interactieve database.

Lees ook voor meer informatie onze website homepagina

Zoek via google eens met het woord kennissenkring en je ziet de nummer 1 notering.

De Kennissenkring website is met een 25 jarige google historie van grote waarde als branche website.