Met de groeten van Karel

Introductie

Ik had me nog maar net ingeschreven bij Kennissenkring en ik was al razend enthousiast. Ik had er geen idee van wat ik kon verwachten, maar de eerste ervaring was al geweldig.

Hieronder mijn verhaal over de eerste schreden op deze sociale netwerk website.

Ik was al een tijdje op zoek naar een maatje om samen mee te sporten, dus ik besloot om een oproep te plaatsen op Kennissenkring. Ik dacht niet dat er veel respons op zou komen, maar binnen een paar dagen had ik al reacties van drie verschillende mensen. Eén van hen was Wim, een gepensioneerde man die in dezelfde stad als ik woonde en die net als ik van hardlopen hield.

We spraken af om samen te gaan joggen in het park en ik moet zeggen, het was fantastisch. Het was zo leuk om samen met iemand te lopen en te praten over onze gedeelde interesses. Wim bleek bovendien een gezellige en vriendelijke man te zijn. Na afloop trakteerden we onszelf op een kop koffie in het park en kletsten we nog wat na. Ik voelde me echt energieker en blijer na deze ontmoeting en ik was blij dat ik Kennissenkring had ontdekt.

Sindsdien heb ik nog meer leuke ervaringen gehad met dit netwerk. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, interessante activiteiten ondernomen en ben op plekken geweest waar ik anders nooit zou zijn gekomen. Het voelt alsof ik een hele nieuwe wereld heb ontdekt en ik kijk er naar uit om nog meer mooie momenten te beleven met Kennissenkring.

Meld je ook aan!


Mooie dag in Den Bosch

Spontaan erop uit met Marieke

Via Kennissenkring had ik afgesproken met een vrouw genaamd Marieke om samen een stadswandeling te maken in Den Bosch. We hadden elkaar al een paar keer gesproken via de website en hadden veel gemeenschappelijke interesses, dus ik was erg benieuwd om haar in het echt te ontmoeten.

We spraken af op een zonnige zaterdagochtend bij het station in Den Bosch en begonnen aan onze wandeling. Marieke bleek een echte kenner te zijn van de stad en vertelde me allerlei interessante feiten en verhalen over de gebouwen en straten waar we langsliepen. Het was heerlijk om in haar gezelschap te zijn en om te genieten van de prachtige stad.

Na een paar uur wandelen besloten we om een pauze in te lassen en iets te gaan drinken op een terrasje. Tijdens ons gesprek vertelde Marieke dat ze altijd al eens een rondvaart door de grachten van Den Bosch had willen maken. Ik vond dat een geweldig idee en we besloten om samen een rondvaartboot te nemen.

De rondvaart was prachtig. We zagen de stad vanuit een ander perspectief en leerden nog meer interessante feiten over de geschiedenis van Den Bosch. Het was heerlijk om op het water te zijn en om te genieten van de rust en de stilte.

Blog Karel

Na afloop van de rondvaart waren we allebei vrolijk en verrast. We besloten om nog iets te gaan eten op een gezellig terrasje aan de waterkant. We praatten nog lang na over alles wat we hadden gezien en geleerd die dag.

Het was een fantastische dag en ik was blij dat ik Marieke had ontmoet via Kennissenkring. Het is geweldig om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses en passies delen en om nieuwe avonturen te beleven samen.

Ik kijk uit naar de volgende keer dat we iets gaan ondernemen!

Wandeling bij Maastricht

Pittige wandeling

Dit keer had ik afgesproken met Anouschka, een ander lid van Kennissenkring, om samen een wandeling te maken in Zuid-Limburg, nabij Maastricht. We hadden elkaar al een paar keer gesproken via de mail en hadden allebei een passie voor natuurwandelingen, dus we waren erg enthousiast om elkaar te ontmoeten.

We spraken af bij het station en namen samen de trein naar het beginpunt van de wandeling. De wandeling was prachtig. We liepen door uitgestrekte weilanden en bossen en genoten van de stilte en de rust van de natuur. Anouschka wist veel te vertellen over de flora en fauna die we tegenkwamen, dus ik leerde veel bij tijdens onze wandeling.

Na een paar uur wandelen besloten we om een pauze in te lassen en iets te gaan eten bij het Vliegend Hert, een gezellig restaurant in de buurt. We hadden allebei flinke trek gekregen van het wandelen en het eten smaakte dan ook heerlijk.

Na de lunch besloten we om nog een stukje te wandelen voordat we terugkeerden naar het station. We liepen nog een prachtig pad langs een beekje en genoten van de zon die langzaam begon onder te gaan. Het was een perfecte afsluiting van een mooie dag.

Op het station namen we afscheid van elkaar en bedankten we elkaar voor de fijne wandeling. Ik was dankbaar dat ik via Kennissenkring Anouschka had ontmoet en dat we samen deze mooie wandeling hadden gemaakt. Ik kijk uit naar de volgende keer dat we weer samen op pad gaan!


Verantwoording

De inhoud van dit blog is een persoonlijke inbreng/mening. En is intellectueel eigendom van Karel. Hij bezit de copyright van zijn blog.

Blog van Kennissenkring deelnemer Karel. Lees over zijn originele gedachten en belevenissen