Afspreken via Kennissenkring trefpunten

Kennissenkring

Contactnetwerk alleenstaanden/singles

nieuwe mogelijkheid om samen af te spreken

Kennissenkring-Trefpunten

Opzet van nieuwe Trefpunten om wekelijks ergens af te spreken

Copie Nieuwsbrief aan onze deelnemers op 22 maart 2021

Het goede Nieuws is dat de lente officieel is begonnen; het slechte nieuws is dat de Corona maatregelen nog weer eens voor enige weken zijn verlengd. MAAR OP TERMIJN ZAL ER EEN BLIJVENDE VERBETERING KOMEN ZODAT WE WEER VOLOP SAMEN AF KUNNEN SPREKEN

Perspectief

Maar er gloort ook een verbetering aan de horizon. De kans bestaat dat we eind van het voorjaar en deze zomer weer meer kunnen genieten van gezamenlijke activiteiten als een groot deel van Nederland z'n vaccinatie heeft ontvangen en het aantal besmettingen afneemt.

Daar gaan we ons als Kennissenkring organisatie dan ook op richten. Door onze doelstelling, het met elkaar in contact brengen van onze doelgroep, verder versterken.

Ieder weekend de kans om samen af te spreken met wekelijks nieuwe afspreekpunten

We gaan zogenaamde Kennissenkring-trefpunten opzetten. Op het gebied van: Wandelen, Stadwandelingen, fietsen bezoek aan een culturele activiteit.(bijvoorbeeld musea en galerie tentoonstellingen). Wat ons betreft mag je ze ook afspreekpunt noemen.

Iedere week publiceren we een nieuw Kennissenkring-trefpunt om samen af te spreken ergens in Nederland. Met informatie over de afspreekplek (bij voorkeur met horeca), datum en tijd en praktische bijzonderheden.

Het complete trefpunt met datum en tijd komen alleen op het voor jullie als deelnemers toegankelijke Prikbord te staan.

Je kunt je als deelnemer aanmelden op de bekende manier, door te klikken op de interesseknop. Je voornaam en emailadres komen dan bij de deelnemers te staan. En je kunt onderling contact zoeken en bijvoorbeeld afspraken maken om samen te reizen. (Alhoewel dit laatste voorlopig nog steeds onder voorbehoud van de corona omstandigheden zal zijn)

Alle ontwikkelde trefpunten komen ook op het openbare gedeelte van het internet. (zonder tijd en datum) Zodat nieuwe mensen kunnen zien wat er zoal te beleven valt.

En ook jij kunt van deze trefpunten gebruik maken als je even snel af wilt spreken met een collega kennissenkringer uit het netwerk. Of zelf een uitnodiging op het prikbord wil zetten. We streven ernaar de kennissenkring-trefpunten goed door het land te spreiden.

Heb je tips voor bijvoorbeeld leuke (stads)wandelingen, fietstochten en culturele mogelijkheden. Stuur ons dan een email met: Afspreekplek (bv horeca uitspanning met parkeerplek) , korte omschrijving wat de activiteit zo leuk maakt, en waar we nadere informatie op het internet kunnen vinden.

De activiteiten worden niet fysiek begeleid door Kennissenkring door bijvoorbeeld een "voorloper" of begeleider. Deelname aan de activiteit is gratis. Je enige kosten zijn je reis eventuele entree en verteringskosten.

We kunnen niet wachten om te beginnen!!!!!

HOU HET PRIKBORD VOORTAAN IN HET OOG.

(zoals het er nu naar uitziet moet mei een optie zijn om te starten)

met vriendelijke groet
John en Ria
team Kennissenkring