Welkom

Eenvoudig starten

Je kunt ieder moment starten

Je hebt de mogelijkheid om na iedere periode van 12 maanden je deelname te verlengen.
Zie ook de informatie op de homepagina van de website. Het inschrijven werkt heel gemakkelijk maar mocht je er niet uitkomen dan kan je altijd een berichtje naar hallo@kenninssenkring.nl sturen voor wat extra hulp.


Ga door met inschrijven

Toelichting inschrijven

 • Stap 1 Klik op bovenstaande link "Ga door met inschrijven" en je komt op het inschrijfformulier. Vul deze helemaal in en maak een wachtwoord aan. Een veilig wachtwoord bestaat tegenwoordig uit:
  Een aantal letters, waaronder tenminste 1 hoofdletter, tenminste 1 cijfer en een leesteken. Bijvoorbeeld een dubbele punt ":" of uitroepteken "!". voorbeeld
  Jacob1956!
  Klik op de knop "Inschrijven"
 • Stap 2 Je krijgt de mededeling dat er een e-mail aan jou wordt verzonden om jouw e-mailadres te bevestigen (kijk ook in de spambox). Klik op de link in de toegestuurde e-mail.
 • Stap 3 Je krijgt op jouw scherm de mededeling: Bedankt voor jouw aanmelding. Je maakt de inschrijving compleet door de contributie te voldoen. Klik hier om betalend lid te worden.
 • Stap 4 Je klikt en krijgt vervolgens weer een scherm te zien met de tekst: Contributie en het iDEAL betaal inlogsysteem.

Contributie overmaken

iDEAL is het veilige online betalingssysteem waaraan alle banken deelnemen. Met een beveiligde verbinding kan je zo jouw betaling aan ons overmaken. Voor 12 maanden deelname.

 • Stap 1 Kies de naam van jouw bank en klik op de button BETAAL.
 • Stap 2 Je komt nu in het online betalingssysteem van jouw bank. Vul hier de benodigde gegevens in en volg de instructies op.
 • Stap 3 Je keert na de betaling opdracht te hebben uitgevoerd automatisch terug naar het IDEAL scherm waar een samenvatting staat van jouw betaling.
 • Stap 4 KLIK OP DIT SCHERM OP BETALING AFRONDEN. Dit is belangrijk want hiermee krijgen wij een seintje van het IDEAL betalingssysteem dat je hebt betaald. En kunnen we jou verwelkomen als nieuwe deelnemer.

Je ziet, het is niet moeilijk en de hele aanmelding gaat via veilige wegen.

Leuk dat je ook mee wilt doen!
Groetjes Team Kennissenkring!


Deel dit artikel