Aanmelden Kennissenkring contact-netwerk

Klik op de onderstaande link en u wordt doorverwezen naar het netwerk om in te schrijven. Lees ook de toelichting hieronder.

inschrijven deelnemers


Deelnamekosten 37,50 euro

Je kunt ieder moment starten. Plus je hebt recht om na elke periode van 12 maanden je deelname gratis te verlengen.(zie ook de informatie op de home-pagina van de website.) Dus eigenlijk betaal je een eenmalige bijdrage.

Hoe gaat aanmelden en betalen in z'n werk. Uitleg in 2 keer 4 stappen:

Inschrijven:


Stap 1...Klik op bovenstaande link en u komt op het inschrijfformulier . Vul deze helemaal in en maak een wachtwoord aan.
Een veilig wachtwoord bestaat tegenwoordig uit :
een aantal letters, waaronder tenminste 1 hoofdletter, tenminste 1 cijfer en een leesteken . bijvoorbeeld een dubbele punt : of uitroepteken!
voorbeeld Jacob1956!

Klik op de button inschrijven.
STAP 2..U krijgt de mededeling dat er een email aan u wordt verzonden om uw emailadres te bevestigen. (kijk ook in de spambox) Klik op de link in de toegestuurde email.

STAP 3... U krijgt op uw scherm de mededeling: Bedankt voor uw aanmelding. U maakt uw inschrijving compleet door de contributie te voldoen. Klik hier om betalend lid te worden.

Stap 4...U klikt en krijgt vervolgens weer een scherm te zien met de tekst: Contributie en het IDEAL betaal inlog systeem.

Contributie overmaken:


IDEAL is het veilige online betalingssysteem waaraan alle banken deelnemen. Met een beveiligde verbinding kunt u zo uw betaling  aan ons overmaken. Voor 12 maanden deelname (plus het recht om steeds gratis een jaar te verlengen)

STAP 1... Kies de naam van uw bank en klik op de button BETAAL.

STAP 2... U komt nu in het online betalingssysteem van uw bank. Vul hier de benodigde gegevens in en volg de instructies op.

STAP 3... U keert na de betaling opdracht te hebben uitgevoerd automatisch terug naar het IDEAL scherm waar een samenvatting staat van uw betaling.

STAP 4... KLIK OP DIT SCHERM OP BETALING AFRONDEN. Dit is belangrijk want hiermee krijgen wij een seintje van het IDEAL betalingssysteem dat u heeft betaald. En kunnen we uw verwelkomen als nieuwe deelnemer.

U ziet het is niet moeilijk en de hele aanmelding gaat via veilige wegen. Leuk dat u overweegt om ook mee te gaan doen, met vriendelijke groet,
admin. Kennissenkring
John